Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürümüz Görevine Başladı

M. Kazım Dinç Kandıra Devlet Hastanesi Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Emine Tokgöz’ün sözleşmesinin bitmesi nedeniyle yerine Kazım Dinç Kandıra Devlet Hastanesi’nde eğitim hemşireliği yapan Hilal Azaklı atandı. Karadeniz Teknik Üniversitesi Sağlık Yüksekokulu mezunu olan Azaklı, 1984, İstanbul doğumlu. Mezun oluktan sonra Özel Çerkezköy Hastanesi’nde bir süre görev yapan Azaklı 2008 yılından 2012 yılına kadar M. Kazım Dinç Kandıra Devlet Hastanesi’nde dahiliye servis sorumlu hemşireliği yaptı. 2012’den bu yana ise eğitim hemşireliği yapıyordu. Geçtiğimiz günlerde sözleşmesini imzalayan Azaklı, Kazım Dinç Kandıra Devlet Hastanesi Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü oldu. Azaklı, evli ve 2 çocuk annesi.