M. Kazim Dinç Kandira Devlet Hastanesi Yeni Hizmet Binasi Açildi

M.Kazım Dinç Kandıra Devlet Hastanesi açılış töreni Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri IŞIK ve Kocaeli Valisi Ercan TOPACA’nın katılımıyla gerçekleştirildi.

Açılış törenine; Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri IŞIK, Kocaeli Valisi Ercan TOPACA, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim KARAOSMANOĞLU, Sağlık eski Bakanı Kazım DİNÇ, Vali Yardımcısı Aziz İNCİ, İl Emniyet Müdürü Levent YARIMEL, Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Hasan AYDINLIK, Kandıra Kaymakamı Oktay ERDOĞAN, İl Sağlık Müdürü Mürsel DURMAZ ve hastane çalışanları ile Kandıralı vatandaşlar katıldı.

Kandıra Zafer İlkokulu ve Tasvire Hurşit Güneş Ortaokulu öğrencilerinin halk oyunlarının gösterileriyle başlayan açılış törenine; saygı duruşu ve İstiklal Marşı okunmasıyla devam edildi. Açılışta; Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Hasan AYDINLIK, Kandıra Kaymakamı Oktay ERDOĞAN ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim KARAOSMANOĞLU, Kocaeli Valisi Ercan TOPACA, Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri IŞIK konuşma yaptı.

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri IŞIK yaptığı konuşmada; “Güzel Kandıra’mıza yakışan hizmetin açılışı dolayısıyla aranızda bulunmaktan büyük memnuniyet duyuyorum hayırlı ve uğurlu olsun. Allah’a şükürler olsun 5 yıldızlı otel konforunda pırıl pırıl tertemiz bir hastanemiz var. Kocaeli’ne çok güzel hastaneler kazandırdık ve kazandırmaya da devam edeceğiz. Şu anda 2012’den 2013 yılının sonuna kadar 518 Milyon lira Kocaeli’nde sağlığa yatırım yaptık” diyerek Kandıra Devlet Hastanesinin hayırlı ve uğurlu olmasını temenni etti.

Konuşmaların ardından Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri IŞIK, Kocaeli Valisi Ercan TOPACA ve protokol üyeleri Kazım Dinç Kandıra Devlet Hastanesinin kurdelesini keserek açılışı gerçekleştirdiler. Açılışın ardından protokol üyeleri hastaneyi gezerek, hastalarla sohbet ettiler.