Çocuk Hastaliklari Uzmani Atandi

Kandıra Devlet hastanesinin çocuk hastalıkları uzmanı ihtiyacı ildeki hekimlerin dönüşümlü biçimde geçici görevle çalışılmasıyla gideriliyordu.Bu durum  hizmet sunumunda aksamalara sebebiyet veriyordu.  Bu sorun  Çocuk Hastalıkları Uzmanı Dr. Özgür BORAKAY ‘ın göreve başlamasıyla son buldu. Görevine başlayan Uzman Doktor  . Özgür BORAKAY  İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesini bitirdikten sonra Bezmialem Vakıf Üniversitesi ‘nde Uzmanlık eğitimini tamamladı. 2011 yılında Şanlıurfa Çocuk Hastalıkları Hastanesinde göreve başladı. 06.09.2013 tarihinde Kandıra devlet hastanesinde göreve başlayan Mardin Midyat doğumlu Uzman Doktor  . Özgür BORAKAY  evli ve İzmit’te ikamet etmekte.

Kandıra insanını sıcak ve samimi bulduğunu ve  burada görev yapmaktan dolayı mutlu olduğunu ifade etti.