İdari Mali İşler Müdürümüz Görevine Başladı

Kandıra Ecz. Kazım Dinç Devlet Hastanesi İdari Mali İşler Müdürü Yusuf GELPİŞ'in sözleşmesinin bitmesi nedeniyle yerine Sakarya Kamu Hastaneler Birliğinde Mali Hizmetler Başkanlığı; Bütçe ve Finansal Analiz Biriminde çalışmış olan Gürol AYDEMİR atandı.

Gazi Üniversitesi Maliye Bölümünden mezun olan AYDEMİR, 1969 Artvin doğumlu. Mezun olduktan sonra özel sektör muhasebe birimlerinde bir süre çalıştı. 2006-2011 yılları arası Müdür Yardımcısı ve 2011-2012 yılları arasında Müdür Vekili olarak Şavşat Devlet Hastanesinde çalışan AYDEMİR 2012-2014 yılları arasında Ardahan Devlet Hastanesine İdari ve Mali İşler Müdürü olarak görev yaptı.2015 yılında Ardahan Kamu Hastaneler Birliğinde Uzman olarak çalıştı. Uzman olarak çalıştığı bu sürede aynı zamanda İdari ve Mali Başkanlık görevini vekaleten yürüttü.

Geçtiğimiz günlerde sözleşmesini imzalayan AYDEMİR, Kandıra Ecz. Kazım Dinç  Devlet Hastanesi İdari Mali İşler Müdürü oldu. AYDEMİR, evli ve 2 çocuk babası.